GSMLoket - waar je mobiel nog waarde heeft

Business Recycling

Bedrijven, organisaties en goede doelen kunnen naar wens een grote hoeveelheid mobiele telefoons recyclen.

 


Bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner voor de verwerking van uw afgeschreven mobiele telefoons en pda's?
Een partner die er ook voor kan zorgen dat achtergebleven data op de juiste wijze wordt verwijderd? Iemand die u de zorg uit handen neemt en rekening houdt dat het past binnen uw "Corporate Social Responsibility" programma?


GSMLOKET is een concept van Ecowave b.v., dat in eerste instantie bedoeld is om de consument de mogelijkheid te bieden op éénvoudige wijze rechtstreeks de gebruikte toestellen aan te bieden.

Ecowave b.v. is echter al jaren actief in de B2B sector met concepten voor de terugname en verwerking van mobiele telefoons. Hierbij werken we nauw samen met de (telecom)retail, corporate bedrijven, operators, fabrikanten.

U kunt ervan op aan dat u niet alleen de beste vergoeding ontvangt, maar dat toestellen die niet meer gebruikt kunnen worden op verantwoorde wijze worden gerecycled. Dit alles volgens de WEEE richtlijnen die opgesteld zijn door de Europese Commissie.

Eventuele achtergebleven data in de toestellen kunnen we indien gewenst verwijderen. Verder kunt u de opbrengsten naar eigen inzicht besteden of doneren aan een goed doel. Heeft u regelmatig een hoeveelheid toestellen, kijkt u dan op www.ecowave.com en neem contact op. Samen met u, bespreken we de huidige situatie en maken we een voorstel waarbij rekening wordt gehouden met de integratie binnen uw eventuele "Corporate Social Responsibility" programma. U ontvangt een gedetailleerde rapportage en track- en trace faciliteiten, waarmee u de controle en het overzicht houdt.


Verkoop uw telefoon makkelijk en snel:

 1. Kies het merk en het model van uw telefoon
 2. Geef uw akkoord en bevestig uw verkoop
 3. Herhaal deze stappen als u meerdere toestellen wilt verkopen
 4. Bevestig uw verkoop
 5. Controleer uw winkelmandje
 6. Vul uw gegevens in
 7. Kies uw verzendoptie
 8. Print uw opdrachtbevestiging
 9. Print uw etiket
 10. Verpak uw toestel en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop of doosje
 11. Plak uw etiket op uw zending

Het bedrag wordt binnen 24 uur na ontvangst van uw telefoons aan u overgemaakt.

Waarom uw telefoon verkopen?

U laat spaargeld in uw lade liggen!

Veel mensen hebben één of meer telefoons in hun lade liggen als reserve toestel. Meestal liggen de toestellen na enkele jaren nog steeds in de lade zonder als reserve toestel te zijn gebruikt. Dat is zonde, want het toestel is flink in waarde gedaald.

Door uw toestel bij aanschaf van een nieuw toestel direct te verkopen, heeft u niet alleen een mooi bedrag voor besteding aan andere leuke dingen. De telefoon kan weer worden hergebruikt; meestal in minder welvarende landen waar de behoefte aan tweedehands toestellen groot is.

Ook voorkomt u dat toestellen die na jaren ongebruikt zijn blijven liggen worden weggegooid met schade aan het milieu.

Als u uw telefoons via GSMLoket verkoopt en u heeft ook nog toestellen zonder waarde liggen, dan mag u die gerust meesturen.GSMLoket zorgt er dan voor dat die toestellen op de juiste wijze gerecycled worden.

Verkoop dus snel uw oude telefoons en u houdt er nog een mooi bedrag aan over voor besteding aan andere leuke dingen.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op.