GSMLoket - waar je mobiel nog waarde heeft

Verzenden vanuit Nederland

Verzenden naar ons antwoordnummer?

Wil je jouw toestel wel gratis verzenden en vind je dat een verzekerde zending niet nodig is? Verpak je toestel en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop (verkrijgbaar bij kantoorboekhandel en postkantoor), plak het verzendlabel voor het antwoordnummer erop en deponeer hem in de brievenbus of geef de zending af bij een postagentschap! De zending is gratis, dus je hoeft er geen postzegel op te plakken. Het risico van deze verzendwijze is echter voor jou. Bij waardevolle producten adviseren wij je de zending aangetekend te versturen. Dat is wel voor eigen rekening.

Aangetekend verzenden?
Verkoop je een waardevol toestel en wil je graag extra zekerheid? Stuur je zending met de opdrachtbevestiging dan aangetekend naar ons adres. Met behulp van de ontvangen verzendcode van Postnl, kunt je jouw zending volgen. De kosten voor deze verzendwijze zijn voor eigen rekening.

Meer dan 10 toestellen en minimale waarde van totaal € 500,00? 
Wil je 10 of meer toestellen verkopen met een totaalwaarde van minimaal € 500,00, dan komen wij deze gratis bij je afhalen. Stuur een mail met je bonnummer naar info@gsmloket.com en we nemen contact op voor het maken van een afhaal afspraak.

Verzenden vanuit BelgiëVerzenden naar onze antwoordcode?
Wil je jouw toestel wel gratis verzenden en vind je dat een verzekerde zending niet nodig is? Verpak je toestel en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop (verkrijgbaar bij kantoorboekhandel en postkantoor), plak het verzendlabel voor het antwoordcode erop en geef de zending af bij een postkantoor! De zending is gratis, dus je hoeft er geen postzegel op te plakken. Het risico van deze verzendwijze is echter voor jou. Bij waardevolle producten adviseren wij je de zending aangetekend te versturen. Dat is wel voor eigen rekening.

Aangetekend verzenden?
Verkoop je een waardevol toestel en wil je graag extra zekerheid? Stuur je zending met de opdrachtbevestiging dan aangetekend naar ons adres. Met behulp van de ontvangen verzendcode van bPostl, kun je jouw zending volgen. De kosten voor deze verzendwijze zijn voor eigen rekening.

Meer dan 10 toestellen en minimale waarde van totaal € 500,00? 
Wil je 10 of meer toestellen verkopen met een totaalwaarde van minimaal € 500,00, dan komen wij deze gratis bij je afhalen. Stuur een mail met je bonnummer naar info@gsmloket.com en we nemen contact op voor het maken van een afhaal afspraak.Top 10 vorige maand:

 1. Samsung Galaxy S4 
 2. Apple iPhone 4S 16GB
 3. Blackberry 9790 Bold
 4. Apple iPhone 5 16GB
 5. Samsung Galaxy S4 mini
 6. Samsung Galaxy S2 i9100
 7. Apple iPhone 5S 16GB
 8. HTC One
 9. Samsung Galaxy S5 16GB
 10. Nokia Lumia 920

Verkoop uw telefoon makkelijk en snel:

 1. Kies het merk en het model van uw telefoon
 2. Geef uw akkoord en bevestig uw verkoop
 3. Herhaal deze stappen als u meerdere toestellen wilt verkopen
 4. Bevestig uw verkoop
 5. Controleer uw winkelmandje
 6. Vul uw gegevens in
 7. Kies uw verzendoptie
 8. Print uw opdrachtbevestiging
 9. Print uw etiket
 10. Verpak uw toestel en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop of doosje
 11. Plak uw etiket op uw zending

Het bedrag wordt binnen 24 uur na ontvangst van uw telefoons aan u overgemaakt.

Uw telefoon veilig verkopen?

U kunt uw oude telefoon veilig en gemakkelijk verkopen aan GSMLoket. U kunt de toestellen gratis en verzekerd opsturen en wanneer de telefoons bij ons binnen zijn gekomen zal de waarde binnen 24 uur aan u overgemaakt worden. U kunt ervan uitgaan dat de verkoop geheel betrouwbaar en veilig verloopt.

Om uw telefoon veilig te verkopen is het raadzaam om zelf al uw gegevens te verwijderen van uw toestel. Indien gewenst kunnen wij dit ook professioneel voor u laten doen en u een certificaat als bewijs hiervan leveren. Dit is wel zo veilig: zo voorkomt u dat de gegevens op de telefoons elders opduiken. Contacteer ons voor meer informatie hierover.

De telefoons kunnen in minder ontwikkelde landen hergebruikt worden en hiermee levert u een bijdrage aan de locale economie daar. Tevens wordt de groei van de afvalberg afgenomen, wat dan ook weer goed voor het milieu is.

Ook de verwerking van uw verkochte telefoon zal op veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd worden. Wij hanteren hiervoor de strengste richtlijnen. De telefoons niet niet meer verder gebruikt kunnen worden zullen gerecycled worden.