GSMLoket - waar je mobiel nog waarde heeft

Wie zijn wij?

Ecowave B.V. is het bedrijf achter GSMLoket en behoort tot één van de pioniers in de markt. We zijn een milieubewuste onderneming met innovatieve oplossingen en services om de stroom gebruikte telecom producten te reguleren en de groei van de afvalstromen te verminderen.

Als consument kun je voor de verkoop van je smartphone terecht op GSMLoket.
Voor winkels en/of webshops bieden we services, zodat je als consument ook daar terecht kunt om je mobieltje te verkopen en de waarde als korting te ontvangen bij aankoop van een nieuw product.

Ecowave is officieel erkend door het Nederlandse ministerie van VROM met een registratie op de VIHB-lijst onder nummer LI512122VIHX en in België bij de OVAM onder nummer 82912.

Met je keuze voor GSMLOKET kies je voor een betrouwbare partner. Samen met jou kunnen we ervoor zorgen dat de miljoenen telefoons, die nu vaak ongebruikt thuis liggen, uiteindelijk niet als afval worden weggegooid maar een betere bestemming krijgen. En je houdt er vaak ook nog een mooi bedrag aan over voor besteding aan andere leuke dingen.

Wil je meer informatie, neem dan contact op.


Top 10 vorige maand:

 1. iPhone 6 16GB
 2. Galaxy S7 32GB
 3. iPhone 5S 16Gb
 4. Ascend P9 Lite
 5. iPhone 5 16Gb
 6. Galaxy S7 Edge 32GB
 7. iPhone 7 32GB
 8. Galaxy S5 Plus 4G G901F
 9. i9505 Galaxy S4
 10. Galaxy S6 32GB

Verkoop uw telefoon makkelijk en snel:

 1. Kies het merk en het model van uw telefoon
 2. Geef uw akkoord en bevestig uw verkoop
 3. Herhaal deze stappen als u meerdere toestellen wilt verkopen
 4. Bevestig uw verkoop
 5. Controleer uw winkelmandje
 6. Vul uw gegevens in
 7. Kies een verzendoptie
 8. Print de opdrachtbevestiging
 9. Print het etiket
 10. Verpak het toestel en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop of doosje
 11. Plak het etiket op uw zending

Het bedrag wordt binnen 24 uur na ontvangst van uw telefoons aan u overgemaakt.

Oude telefoon telefoon verkopen

Wat gebeurt er met uw oude toestel wanneer u een nieuwe telefoon koopt? Vaak belanden oude telefoons in een lade om daar ongebruikt te blijven liggen.

U kunt uw oude telefoon beter verkopen, zo houdt u hier een leuk bedrag aan over én helpt u een ander. Zo hebben mensen in minder ontwikkelde landen vaak niet genoeg geld voor een mobiele telefoon. Door uw oude telefoon(s) te verkopen maakt u deze mensen erg blij en daarnaast levert u een bijdrage aan een beter milieu! U voorkomt hiermee dat de telefoons op de afvalberg belanden.

Wij zorgen ervoor dat de verwerking verantwoord gebeurt doordat wij de strengste richtlijnen gebruiken. Indien de telefoons niet meer hergebruikt kunnen worden zullen we instaan voor een verantwoorde recycling.