GSMLoket - waar je mobiel nog waarde heeft

Verzendopties Belgiƫ

les-options-dexpeditionVerzenden via Kiala
Verstuurt u uw zending via Kiala, dan is dat gratis en verzekerd(*) tot een waarde van € 500,00. Verpak uw toestel en opdrachtbevestiging in een doosje. Print hier uw label uit, plak die op uw zending en breng deze naar het dichtstbijzijnde Kiala-punt. Via de track en trace code kunt u uw zending volgen. Gemiddeld duurt het 5 werkdagen voordat de zending bij ons wordt afgeleverd.

Verzenden naar onze antwoordcode
Wilt u uw toestel wel gratis verzenden, maar hoeft een verzekering voor u niet? Verpak uw GSM en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop (verkrijgbaar bij kantoorboekhandel en postkantoor) en deponeer hem in de brievenbus of geef de zending af bij een postagentschap! De zending is gratis, dus u hoeft geen postzegel te plakken. Het risico van deze verzendwijze is echter voor u.

Verzenden naar ons adres
Verkoopt u een waardevol toestel en is er geen Kiala punt in de buurt, maar u wilt wel graag extra zekerheid? Stuur uw zending met de opdrachtbevestiging dan aangetekend naar ons warehouse adres via de post. De kosten voor deze verzendwijze zijn dan echter voor eigen rekening.

Meer dan 10 toestellen? 
Wilt u 10 of meer toestellen verkopen, dan komen wij deze gratis bij u afhalen. Stuur een email met uw bonnummer naar gratisafhalen@gsmloket.com en we nemen contact op voor het maken van een afhaal afspraak.Verkoop uw telefoon makkelijk en snel:

 1. Kies het merk en het model van uw telefoon
 2. Geef uw akkoord en bevestig uw verkoop
 3. Herhaal deze stappen als u meerdere toestellen wilt verkopen
 4. Bevestig uw verkoop
 5. Controleer uw winkelmandje
 6. Vul uw gegevens in
 7. Kies uw verzendoptie
 8. Print uw opdrachtbevestiging
 9. Print uw etiket
 10. Verpak uw toestel en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop of doosje
 11. Plak uw etiket op uw zending

Het bedrag wordt binnen 24 uur na ontvangst van uw telefoons aan u overgemaakt.

Waarom uw telefoon verkopen?

U laat spaargeld in uw lade liggen!

Veel mensen hebben één of meer telefoons in hun lade liggen als reserve toestel. Meestal liggen de toestellen na enkele jaren nog steeds in de lade zonder als reserve toestel te zijn gebruikt. Dat is zonde, want het toestel is flink in waarde gedaald.

Door uw toestel bij aanschaf van een nieuw toestel direct te verkopen, heeft u niet alleen een mooi bedrag voor besteding aan andere leuke dingen. De telefoon kan weer worden hergebruikt; meestal in minder welvarende landen waar de behoefte aan tweedehands toestellen groot is.

Ook voorkomt u dat toestellen die na jaren ongebruikt zijn blijven liggen worden weggegooid met schade aan het milieu.

Als u uw telefoons via GSMLoket verkoopt en u heeft ook nog toestellen zonder waarde liggen, dan mag u die gerust meesturen.GSMLoket zorgt er dan voor dat die toestellen op de juiste wijze gerecycled worden.

Verkoop dus snel uw oude telefoons en u houdt er nog een mooi bedrag aan over voor besteding aan andere leuke dingen.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op.