GSMLoket - waar je mobiel nog waarde heeft

Contactgegevens van GSMLoket

Contact

Wij zijn iedere werkdag tussen 9:00 – 16:30 uur bereikbaar.

Tel.: +31(0)46-4586118
E-mail: .

GSMLOKET.COM is een concept van Ecowave b.v. te Sittard in Nederland, specialist in ontwikkeling van inruil concepten voor mobiele telefoons en andere telecom producten.

Bent u als (telecom)winkel, bedrijf of goed doel geïnteresseerd in een samenwerking, klik dan hier voor het aanvragen van meer informatie.


Top 10 vorige maand:

 1. Samsung Galaxy S4 
 2. Apple iPhone 4S 16GB
 3. Blackberry 9790 Bold
 4. Apple iPhone 5 16GB
 5. Samsung Galaxy S4 mini
 6. Samsung Galaxy S2 i9100
 7. Apple iPhone 5S 16GB
 8. HTC One
 9. Samsung Galaxy S5 16GB
 10. Nokia Lumia 920

Verkoop uw telefoon makkelijk en snel:

 1. Kies het merk en het model van uw telefoon
 2. Geef uw akkoord en bevestig uw verkoop
 3. Herhaal deze stappen als u meerdere toestellen wilt verkopen
 4. Bevestig uw verkoop
 5. Controleer uw winkelmandje
 6. Vul uw gegevens in
 7. Kies uw verzendoptie
 8. Print uw opdrachtbevestiging
 9. Print uw etiket
 10. Verpak uw toestel en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop of doosje
 11. Plak uw etiket op uw zending

Het bedrag wordt binnen 24 uur na ontvangst van uw telefoons aan u overgemaakt.

Waar vind ik de waarde van mijn telefoon terug?

Zoek de waarde van uw telefoon via het zoekveld op de homepagina. Na het beantwoorden van 4 indicatievragen (toestel start op, LCD scherm ok, toetsenbord ok en toestel is inclusief batterij) kunt u een schatting krijgen van de waarde. Om zeker te zijn van de waarde van uw toestel kunt u het beste onze voorwaarden doornemen. Voldoet het toestel aan onze voorwaarden dan kunt er vanuit gaan dat u de werkende waarde kunt ontvangen.

Op onze website staat uitgelegd wat de voorwaarden zijn om de werkende waarde van uw telefoon te krijgen. Afhankelijk van het model kan ook een toestel dat niet meer functioneert nog een waarde hebben. Zolang er geen ernstige schade is zoals gebroken behuizingen of vochtschade, is er een grote kans dat bijvoorbeeld een iPhone die niet meer aangaat of waar een kras op zit nog waarde heeft.

Minimale schade zoals krassen,barsten of ontbrekende knopjes zorgen ervoor dat een toestel als niet werkend beschouwd wordt. U hebt dan geen recht op de volledige waarde maar de kans is groot dat het toestel desondanks nog een waarde heeft. Dit komt doordat dit soort defecten makkelijk te repareren zijn. Wanneer het toestel niet meer origineel is of de hele front-cover gebarsten is zijn de kosten dermate hoog voor ons dat wij u geen waarde kunnen bieden. Een toestel zal dan als total loss beschouwd worden. Ook sterk verouderde toestellen hebben geen waarde meer.