GSMLoket - waar je mobiel nog waarde heeft

Verzendopties naar GSMLoket


Verzenden via UPS?
Verstuurt u uw zending via UPS, dan is dat gratis en verzekerd(*) tot een waarde van € 500,00. Verpak uw toestel en opdrachtbevestiging in een doosje. Breng deze naar het dichtstbijzijnde UPS-punt en meld dat u het pakket gratis naar Ecowave BV wil versturen. U ontvangt een bonnetje in de winkel met daarop uw track en trace code waarmee u de zending kunt volgen. Gemiddeld duurt het 3-5 werkdagen voordat de zending bij ons wordt afgeleverd.

Verzenden naar ons antwoordnummer?
Wilt u uw toestel wel gratis verzenden, maar hoeft een verzekering voor u niet? Verpak uw mobiel en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop (verkrijgbaar bij kantoorboekhandel en postkantoor) en deponeer hem in de brievenbus of geef de zending af bij een postagentschap! De zending is gratis, dus u hoeft er geen postzegel op te plakken. Het risico van deze verzendwijze is echter voor u. Bij waardevolle telefoons of tablets adviseren wij u gebruik te maken van UPS.

Verzenden naar ons adres?
Verkoopt u een waardevol toestel en is er geen UPS punt in de buurt, maar u wilt wel graag extra zekerheid? Stuur uw zending met de opdrachtbevestiging dan aangetekend naar ons adres. Met behulp van de ontvangen verzendcode van Postnl, kunt u uw zending volgen. De kosten voor deze verzendwijze zijn voor eigen rekening.

Meer dan 10 toestellen en minimale waarde van totaal € 100,00? 
Wilt u 10 of meer toestellen verkopen met een totaalwaarde van minimaal € 100,00, dan komen wij deze gratis bij u afhalen. Stuur een email met uw bonnummer naar info@gsmloket.com en we nemen contact op voor het maken van een afhaal afspraak.


Top 10 vorige maand:

 1. Samsung Galaxy S4 
 2. Apple iPhone 4S 16GB
 3. Blackberry 9790 Bold
 4. Apple iPhone 5 16GB
 5. Samsung Galaxy S4 mini
 6. Samsung Galaxy S2 i9100
 7. Apple iPhone 5S 16GB
 8. HTC One
 9. Samsung Galaxy S5 16GB
 10. Nokia Lumia 920

Verkoop uw telefoon makkelijk en snel:

 1. Kies het merk en het model van uw telefoon
 2. Geef uw akkoord en bevestig uw verkoop
 3. Herhaal deze stappen als u meerdere toestellen wilt verkopen
 4. Bevestig uw verkoop
 5. Controleer uw winkelmandje
 6. Vul uw gegevens in
 7. Kies uw verzendoptie
 8. Print uw opdrachtbevestiging
 9. Print uw etiket
 10. Verpak uw toestel en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop of doosje
 11. Plak uw etiket op uw zending

Het bedrag wordt binnen 24 uur na ontvangst van uw telefoons aan u overgemaakt.

Uw telefoon veilig verkopen?

U kunt uw oude telefoon veilig en gemakkelijk verkopen aan GSMLoket. U kunt de toestellen gratis en verzekerd opsturen en wanneer de telefoons bij ons binnen zijn gekomen zal de waarde binnen 24 uur aan u overgemaakt worden. U kunt ervan uitgaan dat de verkoop geheel betrouwbaar en veilig verloopt.

Om uw telefoon veilig te verkopen is het raadzaam om zelf al uw gegevens te verwijderen van uw toestel. Indien gewenst kunnen wij dit ook professioneel voor u laten doen en u een certificaat als bewijs hiervan leveren. Dit is wel zo veilig: zo voorkomt u dat de gegevens op de telefoons elders opduiken. Contacteer ons voor meer informatie hierover.

De telefoons kunnen in minder ontwikkelde landen hergebruikt worden en hiermee levert u een bijdrage aan de locale economie daar. Tevens wordt de groei van de afvalberg afgenomen, wat dan ook weer goed voor het milieu is.

Ook de verwerking van uw verkochte telefoon zal op veilige en verantwoorde wijze uitgevoerd worden. Wij hanteren hiervoor de strengste richtlijnen. De telefoons niet niet meer verder gebruikt kunnen worden zullen gerecycled worden.