GSMLoket - waar je mobiel nog waarde heeft

Wie zijn wij?

Ecowave B.V. is het bedrijf achter GSMLoket en behoort tot één van de pioniers in de markt. We zijn een milieubewuste onderneming met innovatieve oplossingen en services om de goederenstroom van gebruikte telecom producten te reguleren en de groei van de afvalstromen te verminderen.

Als consument kunt u voor de verkoop van uw telefoons terecht op GSMLoket.
Voor winkels of webshops bieden we services, zodat u als consument ook daar terecht kunt om uw mobieltje te verkopen en de waarde als korting te ontvangen bij aankoop van een nieuw product.

Tevens behoren ook diverse operators, fabrikanten en grote bedrijven tot de relaties van Ecowave B.V. Daarnaast werken we mee in projecten waarbij de opbrengst van de mobiele telefoons bestemd is voor een goed doel.

Ecowave is officieel erkend door het Nederlandse ministerie van VROM met een registratie op de VIHB-lijst onder nummer LI512122VIHX en in België bij de OVAM onder nummer 82912.

Met uw keuze voor GSMLOKET kiest u dus voor een betrouwbare partner. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat de miljoenen telefoons, die nu vaak ongebruikt thuis liggen, niet als afval worden weggegooid maar een betere bestemming krijgen. En u houdt er vaak ook nog een mooi bedrag aan over voor besteding aan andere leuke dingen.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op.


Top 10 vorige maand:

 1. Samsung Galaxy S4 
 2. Apple iPhone 4S 16GB
 3. Blackberry 9790 Bold
 4. Apple iPhone 5 16GB
 5. Samsung Galaxy S4 mini
 6. Samsung Galaxy S2 i9100
 7. Apple iPhone 5S 16GB
 8. HTC One
 9. Samsung Galaxy S5 16GB
 10. Nokia Lumia 920

Verkoop uw telefoon makkelijk en snel:

 1. Kies het merk en het model van uw telefoon
 2. Geef uw akkoord en bevestig uw verkoop
 3. Herhaal deze stappen als u meerdere toestellen wilt verkopen
 4. Bevestig uw verkoop
 5. Controleer uw winkelmandje
 6. Vul uw gegevens in
 7. Kies een verzendoptie
 8. Print de opdrachtbevestiging
 9. Print het etiket
 10. Verpak het toestel en opdrachtbevestiging in een luchtkussen envelop of doosje
 11. Plak het etiket op uw zending

Het bedrag wordt binnen 24 uur na ontvangst van uw telefoons aan u overgemaakt.

Oude telefoon telefoon verkopen

Wat gebeurt er met uw oude toestel wanneer u een nieuwe telefoon koopt? Vaak belanden oude telefoons in een lade om daar ongebruikt te blijven liggen.

U kunt uw oude telefoon beter verkopen, zo houdt u hier een leuk bedrag aan over én helpt u een ander. Zo hebben mensen in minder ontwikkelde landen vaak niet genoeg geld voor een mobiele telefoon. Door uw oude telefoon(s) te verkopen maakt u deze mensen erg blij en daarnaast levert u een bijdrage aan een beter milieu! U voorkomt hiermee dat de telefoons op de afvalberg belanden.

Wij zorgen ervoor dat de verwerking verantwoord gebeurt doordat wij de strengste richtlijnen gebruiken. Indien de telefoons niet meer hergebruikt kunnen worden zullen we instaan voor een verantwoorde recycling.